19 Disember 2011

Panglima vs Mahasiswa



Menengok video ini, gua tak tahu sama ada nak marah ke atau nak gelak sampai tak boleh gelak dah. Kah kah kah!

Ini boleh dijadikan bahan sejarah yang baik untuk zaman akan datang.

33 ulasan:

Cidak berkata...

jangan kuajjaq, nanti kena ludah.

kah kah !

Safwan Shari berkata...

Tengok video nie plak. Lagi tergelak sampai nak berak. Kah Kah Kah!
http://www.youtube.com/watch?v=PI0QkbbPKn0

Adam Mikhail berkata...

wajib di kepala banakan!

SM berkata...

adam, banyak betul kepala bana dalam video ni. dah abis memaki hamun, nak takbir pulak? hahahaaa!!!

marina anakcikbob berkata...

aku setuju dengan SM.

kalau aku jd najib la kan, [ni aku kata kalau tau], aku malu penyokong aku macam ni. macam budak2.

Fahmi Ismail berkata...

pekena ludah bercampur kahak hijau sesuatu yang padu

atan berkata...

ini lagi bangang dari Fakri Saarani.

Tanpa Nama berkata...

yang baju bunga2 tu yang paling panglima kot.

Dr. Ben berkata...

tepuk dahi

Ateeka Amer berkata...

Lepas ludah boleh takbir ye dak.

hantuLongkang berkata...

apa?...ahli politik kerajaan mahupun pembangkang?...dua2 sama naik je..bangang tak habis...

Nazrie Hassim berkata...

ni dah macam scene skinhead dah ni, main ludah2 ni...

Pauzi Kassim Rancid berkata...

yang maki mahasiswa tu korang rasa otak dia kat mana plak??

aku tengok sekor2 muka dah macam lembu shahrizat yang ade otak tapi tak ade akal...

Wahni Rizal berkata...

panglima perang kepala buto!

Tanpa Nama berkata...

team baru WWE. power !

Tanpa Nama berkata...

kahkahkahkah budak2 usik skit je haaa..dia punya melenting sampai jadi bahan lawak of the year kakakaka

zulhelmimalek berkata...

agaknya diorang ni keturunan panglima perang dari zaman kesultanan sulu kot.

kahkahkah, lawak paling lawak antara banyak banyak lawak tahun ni.

bang, ludah abang ada kahak kaler hijau tak?

kahkahkahkah.

aimaniman berkata...

tu la kalau otak letak kat kepala lutut... kalau api disimbah minyak, korang la paling bolo,.. nak pandai padamkan, api disimbah air wahai panglima2 perang najib

Muhammad Fitri berkata...

mintak ludah sebotol bang. nak buat ubat.

aloy_paradoks berkata...

gua rasa diaorg rehershal dulu ni sblm rakam.

weed something out berkata...

terbaik sebagai penutup tahun 2011

Tanpa Nama berkata...

bangang ludah diri sndiri....

Tanpa Nama berkata...

Nabi tegur umatnya dgn kelembutan sehingga musuhnya pun mengalirkan air mata...tp ini...aduhai....xde adat lgsg...

Tanpa Nama berkata...

diorg ni agaknya balaci tut.......

Tanpa Nama berkata...

otak mahasiswa kat lutut katanya...otak diorg agaknya kat mn korg rasa????? hahahah

SM berkata...

otak diorang letak kat celah buntut!

Tanpa Nama berkata...

panglima2 ni byk baca komik sangat...tu sebaba jdi cmni...pengaruh komik tony wong ni...hahaha

Tanpa Nama berkata...

hihihi..lucunya...

Mr Sylarius berkata...

Gua kenal sangat muka mamat ni. Dia ni la yang buat demo pijak kepala lembu masa kat Shah Alam dulu ni.

Tanpa Nama berkata...

Ludah kepala bapak dia!
Bodoh!

Tanpa Nama berkata...

gua perasan ade sorang panglima dlm nih kepalenye botak tepi..
ini mungkin panglima si botak tepi dari gunung hantu...

Tanpa Nama berkata...

panglima ludah diri sndiri.. hahaha... =p

Rakyat Malaysia berkata...

rasa cam tgk maharaja lawak pun ada.. esok makin ramai yang edit dan letak alih bahasa/suara kat sini. haah

http://sembang-automobil.blogspot.com/

sembang-sembang