30 April 2012

Baharom dan Bersih 3.0 (2)

Pada satu petang Ahad yang nyaman dan burung berkicauan, Baharom duduk bersila memicit kaki emaknya.

"Orang surat khabor, orang TV semua gelor kita jahat, mok.

"Bior je la deme te, Baharom.

7 ulasan:

Junaidi Mohamed berkata...

Buatlah versi yang panjang sikit... ne tak padan dengan citer bersih yang menggegar seluruh alam Nusantara. Update status FB la pipi. HAhahahahaha

wan berkata...

30 patah perkataan je.. baik update status fb je ni.. tapi mmg deep ni bro.. deep..

Fahmi Ismail berkata...

Serius Pipi...aku tergelak sorang-sorang depan kompiter sampai kena tegur dengan member Cina satu opis pasal entri Baharom hang ni...nak pulak tengok sekali rupa hang dekat sebelah kiri tu...kahkahkah

iey_chi berkata...

mksud trsurat dan tersirat ..
dri td duk gelak :)

RedNema (-_-") berkata...

aku tertido atas kerusi tadi lepas balik kerja malam. dah bukak tadi post ni pastu tertido tak pasal. aku terjaga dan terus gelak.pastu aku baca post ni.(macam terbalik je)

terbaek dari kebun aok pipi weh.

Tanpa Nama berkata...

keh bole imajin burung berkicauan te..

Tanpa Nama berkata...

kome setuju ngan wan..cam isi borong kuar ASB jer keknye deep indeed..makan dalam..