26 Julai 2012

Logo Sambutan Merdeka dan Penerangannya


48 ulasan:

adam berkata...

Kejujuran itu ada.

Hatimu suci pipi. Keh3

inam kitites berkata...

hahaha pencerahan terbaek buat setakat ini!!
yey!!

bukankosong berkata...

ingat tengkorak pe td

upanya diilhamkan dari bunga raya

Tanpa Nama berkata...

terbaik bro hahaha

aslina majid berkata...

dalam banyak2 logo... yang ni paling aku berkenan. unik gila.

Jiwa Perempuan Gila berkata...

pelik =='

abdul hadi berkata...

boleh buat t-shirt ni

muhsin.aminudin berkata...

dah buat, boleh jual. time merdeka nanti, pakat pakai ramai2.

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

Mohon buat t shirt

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

Mohon buat t shirt

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

Mohon buat t shirt

d.a.n.y. ^^ a.r.m.a.n.d.o. berkata...

Mohon buat t shirt

PokaPola berkata...

Buat stiker kereta la baru sempoi.

adios berkata...

apa bende buat t-shirt.. logo kemain seni nye ni..
buat kalender la ..lepas tu letak awek bikini posing gedik..
barulah semangat kemerdekaan kita naik mencanak

cikintan berkata...

dah mcam topeng ahli gusti sorg tu apetah nama tah aku pun dah lupa

[ a D D y h A I K A L ] berkata...

okay..kau dah menang..

Din berkata...

kesian mak ayah ko sebab ada anak mcm ko. :)

Tanpa Nama berkata...

tengkorak berjambul!

alien berkata...

ko buat aku teringin mkn sotong la bro!
Mmg win lah!

Khairul Hakimin B. Muhammad berkata...

macam sutong ada, macam tengkorak pun ada

kira kreatif jugek org lepih ni

Hoo. berkata...

Kah kah kah1

dino berkata...

@DIN

kesian mak bapak kau jugak sebab ada anak yang berputih mata saja.

S.YanaZ berkata...

RosmOh sukeeeeee ... ;)

karim kiwak berkata...

ini baru seni...khekehkhekeh steady fenggo!!

LS berkata...

la lu rupanya pemilik logo ni. hahaha barai

nana berkata...

adios: ko letak pompuan gedik seksi kang lain yang mencanak kang...

aku suka logo ni, sangat la mencerminkan Malaysia sekarang.

miemie san berkata...

Ini king segala dunia ARt

ஜ miss klanika ஜ berkata...

selama aku dtg parking kumen kt ini belog , entry ni plg dpt sambutan. hehe .

Cik Cakula Cemekut Cekelat berkata...

xde gmbo C4 la...

Novoselic berkata...

lawa ni. agak agak budak sekolah boleh bentuk tak kat atas padang.kahkahkah.

nescafeais.com berkata...

shit...logo paling ikhlas..hahahaha

Sukma Bintara berkata...

HAHAHAHAHAHAAHHAHA.. LAWAK GILER....

seniman jalanan berkata...

boleh menang anugerah dah ni...

Tanpa Nama berkata...

http://keretamayat.blogspot.com

ade buku
Permata yang Hilang Kini Dijumpai!!

Deanzofq berkata...

naharooommm!!! LOGO ni kot yg ptut jadi logo kemerdekaan kita nanti. tambah sikit bawah "JANJI DITIPUHI" wooohaa

haidan berkata...

entah mendela motifnye

Raja Fiqri Fauwaz berkata...

king of paint cawangan malaysia ni...

dya berkata...

ternampak bayangan sanggul kak ros

NA berkata...

ya betul, hatimu suci pipi

Tanpa Nama berkata...

nak lukis ni mesti pakai software berteknologi tinggi nih..wakaka

Hazwan Dot Com berkata...

design power macam ni yang kita maukan kahkahkah

JOHN BEAR berkata...

biar kotor janji jujur...nice!
aku juga turut menulis tentang kebodohan logo yang sepatutnya itu =)

izzulfaizidrus.blogspot.com

Tanpa Nama berkata...

Merdeka..merdeka..merrdeka..ehh ya er

Contramen berkata...

aku sedih....








bila logo ni x jadi logo rasmi tahun ni..

Aku berkata...

Sangat jujur dan tulus penerangan logo ini. Terbaekkk!!!

Tanpa Nama berkata...

Power...power..

Tanpa Nama berkata...

terbaik!

perempuan berkata...

lu memang rajin kan pipi? haha adoi la...