06 April 2013

Kancil-Man


Kancil-Man kini berada di pasaran. Sila layari http://neonterbit.com untuk membuat pembelian secara online.

Klik sini untuk membaca ulasan Kancil-Man.

3 ulasan:

hantuLongkang berkata...

sebagai seorang pengamal ilmu ghaib, aku suka baca tentang pandangan manusia2 biasa...kadang2 pandangan mereka sangat menarik..

secara misktiknya, aku dapat rasakan buku ni ada unsur2 menarik tersebut..

cuma aku sekarang berhadapan dengan masalah brader2 yakni pokai...boleh hold sebijik untuk aku sampai ujung bulan ni tak?

Kump. Pemuda, Puteri UMNO BERSARA Dari UMNO berkata...


Lihat BUKTI jelas kenapa kami BERSARA awal dari UMNO...

BUKTI 1
BUKTI 2
BUKTI 3
BUKTI 4

Pastikan adik2 semua keluar mengundi nanti.. Keluar mengundi PAS, PKR @ DAP walaupun adik2 mendapat saguhati atau duit daripada UMNO dan Barisan Nasional... Walaupun adik2 terpaksa berada di kem Barisan Nasional, pastikan adik2 mengundi PAS, PKR @ DAP... Asalkan Bukan UMNO.... OK!!! :-)

Adik2 semua jgn bersangka buruk kpd kawan2 yg berada di kem Barisan Nasional.... Mereka mungkin terpaksa menurut desakan mak ayah atau sapa2... Tapi takpa.. Jangan risau, mereka tetap akan undi Pakatan Rakyat ( Pesan awal2 kat mereka. Kita tiada pilihan )... Undi adalah rahsia.. Kita tentukan..

Tolong bantu kawan2 kita yang sedang berkempen di Facebook


Tolong bantu kawan2 kita yang sedang berkempen di laman2 di bawah.... Ok. TKasih :-)
http://www.tranungkite.net/v12/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=18
http://www.detikdaily.net/v6/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=1
http://www.selatanonline.net/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=1
http://www.sabahforum.com/forum/sabah-malaysia-international-politics
http://www.utaraonline.net/v4/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=6

zickleer berkata...

Salam bro,nak tanya, pengarang buat blog dewankarut kat mane ya?udah lama tak tengok dia update.